|
Termékek
›› Élelmiszer, ital
›› Tartós élelmiszer
Dr.Oetker Tortazselé 12g Színtelen
Tortazselépor egy 24 cm átmérőjű torta bevonásához.
Összetevők: cukor, zselésítő anyagok (karragén (E 407), kálium-klorid (E 508)), sűrítő anyag (szentjánoskenyérliszt (E 410)), stabilizátor (kálium-citrátok (E 330)).
Elkészítés és felhasználás
1. A tasak tartalmát 2-3 csapott evőkanál cukorral egy edényben elkeverünk, és állandó keverés közben 250-300 ml vizet vagy gyümölcslevet adunk hozzá.
2. Folytonos keverés közben forrástól számítva 1 percig főzzük.
3. A zselét kb. 8-10 percig állni hagyjuk, miközben néhányszor megkeverjük.
4. Amikor az állaga kezd sűrűsödni, a bevonandó torta vagy sütemény közepétől kiindulva óvatosan a felületre csurgatjuk.
Tipp
• A főzőedényben megdermedt zselét melegítéssel ismét folyóssá tehetjük.
• Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóporral, nem ázik át olyan gyorsan a zselétől.
Rendelhető kiszerelések: |
|
csomag |
|
(10 db) |
|
|
karton |
|
(48 db) |
|